skip to Main Content
+36 24 515-244 | +36 20 259-1719 | +36 20 252-5378 vackorbolcsode@vackorbolcsode.szszm.hu 2310 Szigetszentmiklós, Temesvári u. 16-22.

KÖZLEMÉNY /Koronavírus miatti rendkívüli szünet/

Az emberi erőforrások minisztere a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III.5.) EMMI határozata értelmében a koronavírus járvány 3. hullámának terjedése miatt a Kormány újabb veszélyhelyzeti intézkedésekről döntött.

Az óvodákban 2021. március 8-ától, hétfőtől RENDKÍVÜLI SZÜNET lép életbe, a rendkívüli szünet utáni első munkanap 2021. április 7. ,szerda lesz.

Gyermekfelügyelet a köznevelési (óvoda, iskola) intézményekben nem kerülhet megszervezésre.

A kormány nem hozott döntést a bölcsődékkel kapcsolatban, ezért a bölcsődékben biztosítunk ügyeletet.

Kérjük, hogy a járvány megfékezése érdekében csak azok a szülők vigyék be gyermekeiket a bölcsődei ügyeletbe, akiknél ez feltétlenül szükséges.

Tájékoztatjuk a tisztelt Szülőket, hogy a bölcsődében nem fogadhatják az ügyeletben az intézmények azokat a gyermekeket, akiknél orrfolyás, köhögés, felső légúti betegség és/vagy megfázás tünetei észlelhetők.

Az ügyelettel kapcsolatban az intézményvezetők tájékoztatják az érintett szülőket.

Ezzel az együttműködéssel nagy lépést tehetünk együtt a megelőzésben, védve a gyermekeinket, családjainkat, a városunk minden dolgozójának egészségét, hiszen mindannyiunknak fontos, hogy az újraindítást elősegítsük.

Az intézményi étkeztetést a szociálisan rászoruló gyermekek részére biztosítja Önkormányzatunk. Az érintett gyermekek szülei jelentkezzenek az intézményeknél.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Nagy János

polgármester

Back To Top